Alea .C Klussenbedrijf

Recensies

Beoordeel onze diensten? Of lees door onze reviews heen.

Plaats je review:

Deskundig, goedkoop en eerlijk!

Rated 5 out of 5
november 28, 2022

Dit bedrijf is mega goed en kundig in hun werk. Ze werken keihard en niets is te veel voor ze, en dat tegen zeer aantrekkelijke en schappelijke prijs! Binnen een mum van tijd waren ze klaar met het zware werk maar verliezen geen oog voor detail en perfectionisme. Ze zijn bloed eerlijk en denken graag met je mee. Ze zijn er zeker niet op uit om er meer geld uit te halen. Ze blijven te allen tijde eerlijk en handelen in het belang van de klant. De aannemer (Alex) is deskundig in zijn werk en deelt naar eer en geweten zijn kennis in jouw voordeel. Wij zijn echt superblij met Alaec en ze komen binnenkort weer langs om onze tuin te renoveren. Wij kijken er nu al uit en het was een groot plezier om hen in dienst te mogen nemen! Hartelijk dank nogmaals voor het harde en mooi werk wat jullie geleverd hebben! Hartelijke groeten, Jet

Jet

Doen wat ze beloven en snel

Rated 5 out of 5
november 28, 2022

Fijne mensen. Reageren snel en waren binnen no-time op locatie. Werk is naar tevredenheid gedaan.

Menno

Super snel geholpen

Rated 5 out of 5
november 21, 2022

Bij ons moest een spoedklus worden gedaan. Na het eerste contact, zeer netjes, snel en volgens afspraak geholpen.

Sander

Goede snelle service

Rated 5 out of 5
oktober 16, 2022

Op vrijdag bleek dat we onze tegelvloer er niet zelf uitkregen. Aleac reageerde snel en heeft ons geweldig geholpen. Goede service en net werk afgeleverd. Het contact ging ook heel soepel en makkelijk. Top service

Damien

Klasse werk!

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2022

In dezelfde week heeft Aleac de klus geklaard. Goede communicatie en vakmannen. Dit alles tegen een mooi prijsje. Bedankt!

Yassine

Vriendelijk, deskundig en professioneel

Rated 5 out of 5
september 13, 2022

De medewerkers van ALEAC zijn super vriendelijk, deskundig en erg professioneel. De tuin wordt nadat het leggen onderworpen aan een laatste inspectie waarbij alles tot in de puntjes wordt nagelopen. Bij de eindinspectie zijn dingen gecorrigeerd die ik niet eens had gezien. De tuin ziet er daardoor perfect uit. Zeker een aanrader al helemaal omdat ze goed bereikbaar zijn en je met al je vragen terecht kunt bij ze.

Mohamed

Vakman eerste klasse, man van woord, flexibel en keiharde werkers

Rated 5 out of 5
augustus 28, 2022

Alex en zijn team zijn toppers. Binnen no time kwam hij bij me op bezoek, zelfde dag nog offerte, 3 dagen later gestart. Hele veranda aangepakt met kunstgras tegels en wpc vlonders strak geplaatst. Ook voor extra werkzaamheden is Alex niet moeilijk en laat zijn werk pas los als het perfect achtergelaten is. Ik beveel Aleac zeer aan!

Mustapha Hannati

Mooi gedaan

Rated 4 out of 5
augustus 1, 2022

Zodra de heren beginnen gaan ze aan de slag. Ze zijn flexibel wat betreft eventuele wijzigingen die last minute gedaan worden. Hier en daar wel kleine punten die me zijn opgevallen maar ook daar duidelijke uitleg over gehad.
Verder is de prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Yous

Front and backyard renovation

Rated 5 out of 5
juli 28, 2022

Aleac’s team are great, they transform my back and front yard, It was necessary for both filled up again and put them in the correct level. They listened my ideas and make as well suggestions and the result is marvelous I am very happy with the result. Great team who work hard, listen to the client and the result is marvelous.

Gisselle

Onkruid weghalen

Rated 5 out of 5
juli 18, 2022

Mijn grote tuin zat weer vol met onkruid, dankzij Alex en team kunnen mijn kindjes weer buiten spelen. Top!!
Nog ff komen ze weer langs om te betegelen. Ben heel blij.

Daya

Top!

Rated 5 out of 5
juli 15, 2022

Tuin laten opknappen en inrichten hoe wij het wilden hebben. Ben heel erg tevreden over het resultaat! Top gedaan jongens, echte vakmensen die ook adviseren en nog eens voor een goede prijs!

Murato

Super tevreden klant

Rated 5 out of 5
juli 14, 2022

Ik ben super tevreden met de dienstverlening van aleac. Vakmanschap is wat hen kenmerkt. Verder zijn ze super vriendelijk en delen ze hun kennis.

Samir

Vakkundige mensen!

Rated 5 out of 5
juli 12, 2022

Super goed werk geleverd! Erg vriendelijk en denken goed mee. Zeer vakkundig!

Danique

Top bouwbedrijf

Rated 5 out of 5
juli 8, 2022

De service en kwaliteit die dit bedrijf levert is top. Ik heb mijn voortuin laten doen en dat was top. Gezien de marktconforme prijzen die ze hanteren, ben ik meer dan tevreden. Ga zo door jongens!! Tot bij de grote verbouwing!

Abdel

Supermen!

Rated 5 out of 5
juni 22, 2022

Alex en zijn team hebben onze bovenetage en zolder voor ons gesloopt. Ons huis is gebouwd in 1914 en de oude balken en details zijn goed bewaard gebleven door de vakkundige aanpak. Het was een zware klus die veel krachtinspanning vroeg met heel veel stof tijdens het werken. Complimenten voor het harde werken en dank voor de prettige samenwerking. Volgende keer bellen we jullie (Superman 1,2,3 en 4) zeker weer.

Jeanette van der Drift

Top team

Rated 5 out of 5
juni 22, 2022

Alex en zijn team hebben bij ons een oude heg weggehaald. Het was een zware klus en ze hebben de tuin netjes en schoon opgeleverd. Zonder moeilijk te doen hebben ze ook nog een boomstronk weggehaald. Toppers! Voor de volgende klus in de tuin, laat ik ze weer komen.

Lieke

Tuin renovatie

Rated 5 out of 5
juni 20, 2022

Alex en zijn team hebben onze tuin gerenoveerd. Er is een mooie zwarte overkapping geplaatst, kunstgras gelegd, bloemenwand aangelegd en tegels gevoegd. Ik kan Alex echt aanbevelen! Ze werken snel en gaan door tot alles 100% perfect is en naar je zin. Onze klus was niet makkelijk en best zwaar met beton. Wij wilden graag een blinde bevestiging van de overkapping waardoor het houten vlonder los moest, aangepast en gegraven moest worden. Dat hebben de heren heel netjes gedaan en het resultaat is geweldig. Wij zijn enorm blij en zullen hen zeker vaker vragen!

Norma de Robles

Tuin laten betegelen

Rated 5 out of 5
juni 15, 2022

Aleac is een topbedrijf, mijn tuin is heel netjes en secuur gedaan. De medewerkers waren ook erg vriendelijk en duidelijk.
Bedankt! Erg blij mee

Anouar

Hele aardige en professionele vaklui!

Rated 5 out of 5
juni 6, 2022

Wij hebben een Douglas overkapping laten plaatsen door dit bedrijf en ze hebben al onze verwachtingen overtroffen. De overkapping is geplaatst en heel netjes afgewerkt. Ze hebben zelfs meer gedaan dan afgesproken. Alex en Dimitri werken heel netjes en secuur. Ze zijn een aanrader. Klasse mannen!

Fam.Wesdorp

Overkapping met schuur

Rated 4 out of 5
mei 25, 2022

Netjes gewerkt en naar wens
Zelfs een beetje meer werk geen probleem en alles voor de afgesproken prijs, voor een volgende klus weet ik alec weer te vinden

Mas

Bestraten van Tuin

Rated 5 out of 5
mei 23, 2022

Alec en zijn mannen hebben uitstekend en mooi werk verricht.. Tuin ligt er strak bij en wij zijn zeer tevreden.
Goeie prijs en zou ze zeker aanraden.

Richard

Uitstekend bedrijf met prachtige resultaten

Rated 5 out of 5
mei 20, 2022

Meerdere bedrijfen laten komen om mijn huis renoveren, natuurlijk niet gelukt vanwege miscommunicatie of prijzen die tot hemel stegen.
Aleac bedrijf daar tegenover heeft alles perfect uitgelegd en uitgevoerd, in de afgesproken periode alles ingeleverd.
Kan niet wachten tot dat ik jullie bij me weer zie knallen mannen!!!

Official Onbekende

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
mei 20, 2022

Top bedrijf. Komt alle afspraken na. Goede Kwaliteit snell werkende team. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Juul

Heg verwijderen

Rated 5 out of 5
mei 19, 2022

Aleac heeft bij mij in de tuin mijn oude heg verwijderd, vriendelijke man en een harde werker alles netjes opgeruimd en aangeveegd.
Ben er heel blij met het resultaat, voor een volgende klus ga ik hem zeker weer bellen.

Karin

Top werk geleverd door deze mannen!!

Rated 5 out of 5
april 22, 2022

Nadat ze bij mij klaar waren direct iedereen die ik ken benaderd en hun voorgesteld. Top werk geleverd en laten alles perfect en schoon achter. Verder zijn het hele aardige kerels! Daarna hebben ze de grote achtertuin van mijn broer gedaan (keramische tegels 3cm). Dat was enorm zwaar werk maar perfect resultaat! Ook daar weer alles netjes achter gelaten en top service.

Nour

Overkapping op maat en naar wens!

Rated 4 out of 5
maart 22, 2022

Alex luistert goed naar je wensen en zorgt met z’n team ervoor dat het ook wordt uitgevoerd. Ze hebben ervoor gezorgd dat de overkapping exact past en gaan pas weg als je tevreden bent.

RC

Voortuin

Rated 5 out of 5
maart 13, 2022

Vakmannen zijn het.
Paar uurtjes werk maken alles netjes af en ruimen netjes op.
Zelfs een beetje meerwerk in de achtertuin was geen probleem.

Joey

Super tevreden

Rated 5 out of 5
maart 13, 2022

Alex en zijn bedrijf hebben zeer snel een terras aangelegd. Technisch in orde, redijke prijs en snelle service. Wij gaan hem zeker vragen voor volgende klussen. De communicatie van Akex is snel en professioneel. Een aanrader voor elke klus.

Micky

Tuin Renovatie

Rated 5 out of 5
maart 10, 2022

Ik ben zeer tevreden met mijn tuin, het is heel mooi geworden, alle boomstammen van oude bomen verwijderd , betonnen garage netjes weggewerkt en mooie tuinhuisje geplaatst, het voel schoon en ruimtelijk

Angelina Sofia

Overkapping plaatsen

Rated 5 out of 5
maart 4, 2022

Ik ben zeer tevreden, snel en vakkundig geplaatst tegen afgesproken prijs.
Ik zal dit team aanraden en zal ze zeker vragen voor mijn volgende klus. Ik heb 4 mannen in mijn huis, maar geen van hen durfde het aan, voor Alex en zijn team was dat geen probleem en hebben het in 1 dag gefikst.

Aicha

Terras betegeld

Rated 5 out of 5
maart 1, 2022

Top!! Heel snel, netjes en vakkundig hebben Alex en zijn team mijn terras betegeld en gestort. Ik ben heel tevreden en zeer zeker een aanrader!

Soenita

KWALITEIT en SNELHEID

Rated 5 out of 5
februari 18, 2022

In minden dan 2 dagen, heb ik een mooie en sterke hek in de voortuin en een stuk van de schutting met poort in de achtertuin laten plaatsen door dit bedrijf. Van tevoren goed besproken wat de mogelijkheden waren, qua materiaal, indeling, duur en prijs van de opdracht.
Ik ben onder de indruk van Alex en zijn team. Ze hebben heel netjes en keihard gewerkt. Niets was voor ze teveel, want ik had veel vragen en wensen. Ik ben van plan om ook mijn tuin opnieuw te laten betegelen. 100 % zeker dat ik deze heren zal vragen voor de job. Heel erg bedankt jongens!!!!

Monica

schade door lekkage snel en vakkundig hersteld, met extra's

Rated 5 out of 5
februari 14, 2022

Lekkage problemen hebben Alex en zijn team in één dag vakkundig opgelost. Alex weet wat hij doet, denkt mee en is inventief. Je kunt heel goed afspraken met hem maken, hij is scherp geprijsd, betrouwbaar en doet er vaak ook nog een schepje bovenop. Ik ben blij dat ik deze klussers heb leren kennen!

Yke en Gert Jan

Zonwering weg halen

Rated 5 out of 5
februari 10, 2022

Ik heb Alex gevraagd om de zonwering van de boven verdieping weg te doen, en we hebben heel snel een afspraak gemaakt om dat te doen. De kosten was zeker veel minder van een andere bedrijf die allen zonwering plaatsen…
Communicatie met Alex was heel goed en snel antwoord en natuurlijk heel goed werk gedaan.

Magaly Alzamora

Geweldig bedrijf!

Rated 5 out of 5
februari 9, 2022

Prima bedrijf en duidelijke communicatie, werken heel hard en zijn zeer ervaren in hun werkzaamheden. Ben zeer tevreden en zeker een aanrader!

Lalita Mahabier

Sloopwerk toilet & badkamer

Rated 5 out of 5
februari 3, 2022

Fantastisch team met Aleac als lead. Netjes en goed de badkamer ontmanteld en keurig alles afgevoerd en dat allemaal in 1 dag. Dit heet ontzorgen want ik heb niets hoeven te regelen. Werkplek keurig achtergelaten. Absoluut aan te raden 👍🏼

Ida van der Bliek

Netjes en snel, legen kruipruimte

Rated 5 out of 5
januari 21, 2022

In No time was de kruipruimte leeg, alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Erg tevreden.
Nette heren, goed werk geleverd.

Miranda

Voortuin ophogen

Rated 5 out of 5
januari 18, 2022

Onze voortuin moest 20-30 cm opgehoogd worden. Afspraak gemaakt en tegen een redelijke prijs hebben ze goed werk afgeleverd. Je kunt Alex voor goed werk inhuren.
Mvg
Kees

Kees Hens

Super vakkundig gedaan tegen een redelijke prijs!

Rated 5 out of 5
januari 17, 2022

Wij hebben Alex en zijn team zeer deskundig, professioneel, betrouwbaar en vriendelijk ervaren. Ze werken nauwkeurig die het eind resultaat belangrijker vinden en gaan niet gehaast werken.
Alex luistert goed naar onze wensen en geeft ook daarbij zijn professionele advies. Hij stel zich bijzonder flexibel op bij wijzigingen en regelt alles goed. Het meedenken maakt het eindresultaat veel mooier dan verwacht!
We zijn zeer tevreden met de uitvoering van:
• Ophogen en betegelen van de voortuin en achtertuin
• Schutting plaatsen
• Tuinpoort plaatsen
• Hekwerken voortuin
• Boom snoeien
Een absolute aanrader!

Abbas & Sherry

Topper

Rated 5 out of 5
januari 17, 2022

Goede werk afgeleverd, netjes aan de afspraken gehouden

Elsevar

Plaatsen schutting

Rated 4 out of 5
januari 17, 2022

Aleac heeft bij ons de schutting geplaatst.
Ze werken erg hard en netjes. Ze zijn erg vriendelijk en zijn goed te bereiken.
Achteraf stonden er wat palen scheef door de zachte grond. Dit was geen enkel probleem, een aantal dagen later kwamen ze weer terug om alles netjes recht te zetten. Zeker een aanrader!

Margie en Stefan

Volledige tuin aanleg

Rated 5 out of 5
december 23, 2021

Alex heeft met zijn collega’s onze volledige tuin aangelegd van schutting, gras, tegelwerk en zelfs een bloembak in voor en achtertuin van blokken. Wij zijn erg tevreden en hij komt volgende zomer terug voor ons gras een nabehandeling te geven.

Glenn

Plaatsen van damwand

Rated 5 out of 5
november 14, 2021

Het was een hele klus om in onze tuin een damwand te plaatsen. Echt alles zat tegen wat maar tegen kon zitten. Maar Alex en zijn mensen hebben het toch allemaal gefixt. Harde werkers en weten wat ze doen. In Januari komen ze weer terug om een overkapping te maken en plaatsen en tegelwerk en schuttingen plaatsen. Kortom wij zijn tevreden.

Nine

Sloop werk badkamer

Rated 4 out of 5
november 11, 2021

Harde werkers en duidelijke afspraken

Nergish

Terrasoverkapping

Rated 5 out of 5
oktober 25, 2021

Het was heel moeilijk om een aannemer te vinden die de terrasoverkapping kon monteren.
Alex en collega’s hebben dit vakkundig gedaan
Ze zijn punctueel en werken hard en netjes.

Irma

Oude keuken verwijderd

Rated 5 out of 5
oktober 25, 2021

Goed werk. Onze oude keuken moest gesloopt worden. Dat hebben zij netjes gedaan.
Na het werk laten ze alles netjes achter. Andere aannemers laten de troep vaak liggen.

Jorge

Lekkage aan dak verholpen

Rated 5 out of 5
oktober 25, 2021

Geen enkel bedrijf kon op korte termijn de lekkage aan het dak repareren. Alex en medewerkers hebben dit wel gegaan en heel vakkundig. Ook hebben ze het dak op andere zwakke plekken gerepareerd en stenen die er op lagen verwijderd.
Echte vakmannen

Bianca

Geweldige kwaliteit en service

Rated 5 out of 5
oktober 24, 2021

Alex heeft onze tuin gedaan. Zowel in de voortuin als achtertuin nieuwe tegels en een schutting geplaatst. Dit ging heel snel en professioneel. Wij waren zo tevreden dat we hem nu hebben gevraagd onze zolder verdieping op te knappen. Echt een aanrader!

Vinit & Lotte

Schuur en waterpomp

Rated 5 out of 5
oktober 23, 2021

Voor een tweede klus weer Alex ingeschakeld. Ze werken hard, zijn flexibel en leveren goed werk af. Mooie schuur geworden, en waterpomp met reservoir ingegraven. Kan ze zeker aanbevelen.

Sebastiaan

Uitstekende kwaliteit

Rated 5 out of 5
oktober 23, 2021

Door Alex en zijn collega’s is bij ons de achtertuin aangelegd. Dit tot onze zeer grote tevredenheid. Ze werken nauwkeurig en precies. Mijn project achtertuin (nieuwbouwwoning) is veel mooier geworden dan ik van te voren durfde te hopen.
(Na enkele maanden ligt de tuin er nog steeds strak bij. After sales zijn ook goed. Mijn poort sloot niet optimaal. Dat is achteraf hersteld door Alex).
Hardwerkende en professionele klussers. Een aanrader!

Leen