Alea .C Klussenbedrijf

Recensies

Beoordeel onze diensten? Of lees door onze reviews heen.

Plaats je review:

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 64 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

schutting plaatsen

Rated 5 out of 5
maart 6, 2023

Dit weekend hebben de mannen bij mij een nieuwe schutting geplaats echt mooi geworden vakwerk en alles ook weer netje opgeruimd.
Ben er heel blij mee.

Karin

Snel en goed werk geleverd!

Rated 5 out of 5
februari 13, 2023

Super snelle service. Alles op tijd en de pittige klus geklaard zoals afgesproken. Vriendelijke en harde werker en alles netjes opgeruimd achtergelaten. Ik kende het bedrijf niet, maar afspraken nakomen bestaat gelukkig nog, top.
Bij een volgende opdracht zou ik dit bedrijf graag weer inschakelen. Aanbevelen? Ja, zonder enige twijfel!

Marjolijn

Happy customer!

Rated 5 out of 5
januari 14, 2023

I would definitely recommend Aleac. They are easy to communicate with and respond quickly to messages. They carry out the job quickly and throughly and don’t leave any mess behind.

A

Betonnen vloerdeel gesloopt.

Rated 5 out of 5
januari 7, 2023

Leverden goed werk. Snel en netjes volgens afspraak. Top.

O

Aan te raden!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2023

Aleac is vriendelijk, reageert snel, makkelijke communicatie, heeft goed en snel werk geleverd. Al het puin ook afgevoerd, alles netjes achter gelaten. Zeer tevreden, aan te raden!

Sophie Hansen

Spoedklus

Rated 5 out of 5
december 21, 2022

Snelle reactie en zeer goed werk geleverd. Harde werkers! Communicatie ook helemaal top!

Nathalie

Verwijdering geplakte parketvloer

Rated 5 out of 5
december 6, 2022

Een pittige klus het verwijderen van deze in kleine deeltjes vastgeplakte parketvloer. Maar zeer zeer blij met het resultaat hoe deze door jullie helemaal is verwijderd!
Hartelijk dank! En zal jullie zeker voor een eventuele volgende klus benaderen! Dank!

Ingrid van Klei

Deskundig, goedkoop en eerlijk!

Rated 5 out of 5
november 28, 2022

Dit bedrijf is mega goed en kundig in hun werk. Ze werken keihard en niets is te veel voor ze, en dat tegen zeer aantrekkelijke en schappelijke prijs! Binnen een mum van tijd waren ze klaar met het zware werk maar verliezen geen oog voor detail en perfectionisme. Ze zijn bloed eerlijk en denken graag met je mee. Ze zijn er zeker niet op uit om er meer geld uit te halen. Ze blijven te allen tijde eerlijk en handelen in het belang van de klant. De aannemer (Alex) is deskundig in zijn werk en deelt naar eer en geweten zijn kennis in jouw voordeel. Wij zijn echt superblij met Alaec en ze komen binnenkort weer langs om onze tuin te renoveren. Wij kijken er nu al uit en het was een groot plezier om hen in dienst te mogen nemen! Hartelijk dank nogmaals voor het harde en mooi werk wat jullie geleverd hebben! Hartelijke groeten, Jet

Jet

Doen wat ze beloven en snel

Rated 5 out of 5
november 28, 2022

Fijne mensen. Reageren snel en waren binnen no-time op locatie. Werk is naar tevredenheid gedaan.

Menno

Super snel geholpen

Rated 5 out of 5
november 21, 2022

Bij ons moest een spoedklus worden gedaan. Na het eerste contact, zeer netjes, snel en volgens afspraak geholpen.

Sander

Goede snelle service

Rated 5 out of 5
oktober 16, 2022

Op vrijdag bleek dat we onze tegelvloer er niet zelf uitkregen. Aleac reageerde snel en heeft ons geweldig geholpen. Goede service en net werk afgeleverd. Het contact ging ook heel soepel en makkelijk. Top service

Damien

Klasse werk!

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2022

In dezelfde week heeft Aleac de klus geklaard. Goede communicatie en vakmannen. Dit alles tegen een mooi prijsje. Bedankt!

Yassine

Koelkast plaatsen

Rated 1 out of 5
september 15, 2022

Goed gedaan, snel en netjes

Ikram

Vriendelijk, deskundig en professioneel

Rated 5 out of 5
september 13, 2022

De medewerkers van ALEAC zijn super vriendelijk, deskundig en erg professioneel. De tuin wordt nadat het leggen onderworpen aan een laatste inspectie waarbij alles tot in de puntjes wordt nagelopen. Bij de eindinspectie zijn dingen gecorrigeerd die ik niet eens had gezien. De tuin ziet er daardoor perfect uit. Zeker een aanrader al helemaal omdat ze goed bereikbaar zijn en je met al je vragen terecht kunt bij ze.

Mohamed

Vakman eerste klasse, man van woord, flexibel en keiharde werkers

Rated 5 out of 5
augustus 28, 2022

Alex en zijn team zijn toppers. Binnen no time kwam hij bij me op bezoek, zelfde dag nog offerte, 3 dagen later gestart. Hele veranda aangepakt met kunstgras tegels en wpc vlonders strak geplaatst. Ook voor extra werkzaamheden is Alex niet moeilijk en laat zijn werk pas los als het perfect achtergelaten is. Ik beveel Aleac zeer aan!

Mustapha Hannati

Mooi gedaan

Rated 4 out of 5
augustus 1, 2022

Zodra de heren beginnen gaan ze aan de slag. Ze zijn flexibel wat betreft eventuele wijzigingen die last minute gedaan worden. Hier en daar wel kleine punten die me zijn opgevallen maar ook daar duidelijke uitleg over gehad.
Verder is de prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Yous

Front and backyard renovation

Rated 5 out of 5
juli 28, 2022

Aleac’s team are great, they transform my back and front yard, It was necessary for both filled up again and put them in the correct level. They listened my ideas and make as well suggestions and the result is marvelous I am very happy with the result. Great team who work hard, listen to the client and the result is marvelous.

Gisselle

Onkruid weghalen

Rated 5 out of 5
juli 18, 2022

Mijn grote tuin zat weer vol met onkruid, dankzij Alex en team kunnen mijn kindjes weer buiten spelen. Top!!
Nog ff komen ze weer langs om te betegelen. Ben heel blij.

Daya

Top!

Rated 5 out of 5
juli 15, 2022

Tuin laten opknappen en inrichten hoe wij het wilden hebben. Ben heel erg tevreden over het resultaat! Top gedaan jongens, echte vakmensen die ook adviseren en nog eens voor een goede prijs!

Murato

Super tevreden klant

Rated 5 out of 5
juli 14, 2022

Ik ben super tevreden met de dienstverlening van aleac. Vakmanschap is wat hen kenmerkt. Verder zijn ze super vriendelijk en delen ze hun kennis.

Samir